WinZip

WinZip voor Android

Het populaire WinZip nu ook voor Android-telefoons en -tablets

WinZip is de populairste compressie-software voor pc en Mac. Met deze Android-versie kun je ook zip-bestanden beheren op je telefoon of tablet.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt vele bestandsformaten
  • Gecomprimeerde en versleutelde bestanden maken en openen

TEGEN

  • Geen opties voor bewerken en opslaan

Goed
7

WinZip is de populairste compressie-software voor pc en Mac. Met deze Android-versie kun je ook zip-bestanden beheren op je telefoon of tablet.


Gecomprimeerde bestanden aanmaken en beheren

WinZip is gratis te downloaden, maar wil je van alle functies gebruik maken, dan moet je een paar euro neerleggen voor de Premium-versie.

Met de gratis versie maak je zip- en zipx-archieven, stuur je die per e-mail naar je contacten en kopieer, hernoem of verwijder je bestanden op je apparaat.

Daarnaast is het mogelijk zip-archieven en de bestanden die ze bevatten te openen. De bestanden bekijk je direct in de applicatie of in een applicatie van derden. WinZip ondersteunt vele formaten, waaronder JPG, BMP, GIF, PDF, TXT, DOC, XLS, enz.. 

In de Premium-versie biedt WinZip ook ondersteuning voor RAR- en 7z-bestanden, is het mogelijk om zip- en zipx-bestanden te versleutelen en heb je direct toegang tot de functie "zip & email".

Net als een file explorer

De WinZip interface is voor Android aangepast en vereenvoudigd. Het ziet eruit als een file explorer waarin je toegang hebt tot al je bestanden. Selecteer een bestand en je krijgt toegang tot een menu met mogelijke acties. 

Niet alles is gratis

WinZip is prima geschikt om zip-bestanden hebt gedownload of via de mail hebt ontvangen te openen en te bekijken. Wil je van alle functies, waaronder ook de ondersteuning van RAR- en 7z-formaten, gebruik maken, dan moet je wel je portemonnee trekken.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

WinZip

Download

WinZip 4.2.1

Beoordelingen about WinZip

×